Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Riri jótékonysági tevékenységei

 

2006-ban hozta létre a Believe Foundation nevű alapítványt a súlyosan betek gyerekek számára. Számos koncerten lépett fel, s az ebből származó bevételt az alapítványnak adományozta, s fellépései után találkozott az alapítvány által támogatott gyerekekkel, s fényképezkedett velük és autogrammokat osztogatott.

http://smartsexyrichcrazy.com/wp-content/uploads/2009/11/rihanna-kid-mn-438x657.jpg  http://www.happynews.com/showImage.aspx?fn=2152007/young-fan-meets-idol-rihanna.jpg&catid=3   http://blog.singersroom.com/celebs/wp-content/uploads/2008/04/rihanna2.jpg    http://blog.singersroom.com/celebs/wp-content/uploads/2008/03/rihanna.jpg

Licitált egy játékkonzolért s a pént a Mission Australianak adta.

Fellépett Madonna Raising Malawi navű alapítványáláh és segített a kétgyermekes anyának csontvelő donort keresni.

2008-ban több énekesnővel csatlakozott a Stand up to cancer nevű rákellenes alapítványhoz, s együtt készítettek egy közös jótékonysági dalt a Just stand up-ot.

 

http://smartsexyrichcrazy.com/wp-content/uploads/2009/08/rihanna-kid-369x700.jpg   http://www.ninjadude.com/images/Rihanna/rihanna-kids-hospital.jpghttp://coonerrific.files.wordpress.com/2009/06/rihanna-and-child6.jpg

Ugyanebben az évben a gucci divatcég Rihannát választotta a tatto heart (tetovált szív) arcának. S a termékeket  egy tetovált szív jellel látták el, s az így eladott ruhákból származó bevétel 25%-át az UNICEF-nek adták.

Rihanna nem csak énekel, jótékonykodik is! Gondoltad volna?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.